Activiteiten
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

In Bergen aan Zee is er van alles doen. Veel gasten van hotel Prins Maurits genieten 's middags heerlijk van het strand van Bergen aan zee, nadat ze 's ochtends wandelend of op de fiets van het Noordhollands Duinreservaat of het Bergerbos hebben genoten.

 

Actief in Bergen aan Zee

De wat actievere gasten van ons hotel kunnen diverse watersporten in Bergen aan Zee beoefenen of kunnen door de duinen paardrijden. Naast deze activiteiten kent de omgeving van Bergen aan Zee ook een diversiteit aan musea.

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van de activiteiten, dan helpen wij u bij de receptie van ons hotel graag verder! U kunt altijd kosteloos gebruik maken van de fietsen van Hotel Prins Maurits, dat zit bij de prijs inbegrepen!

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?