Fietsen
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
4.6666666666667 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

Noord Holland staat bekend om het goede fietspaden-netwerk, niet alleen in het "Noordhollands Duinreservaat" maar ook in het polderlandschap rond Alkmaar kunt u op de fiets de wind door de haren laten gaan.

In de Bergermeerpolder, de Schermer, de Beemster en de Mijzenpolder vindt u schitterende polderlandschappen waarin u diverse fietsroutes kunt volgen!

Gratis fietsen bij Hotel Prins Maurits

Vanaf Hotel Prins Maurits in Bergen aan zee bereikt u een van de meest mooie natuurgebieden van Nederland. De duinen en de bossen in de omgeving van Bergen aan zee vormen een fietsgebied bij uitstek. 

Onze goed onderhouden Raleigh fietsen met versnellingen staan kosteloos voor u klaar om de schitterende omgeving van het "Noordhollands Duinreservaat" en de "Staatsbossen bij Schoorl" te ontdekken. 
Fiets- en wandelroutes en een duinkaart hebben wij voor u beschikbaar.
 Als u zelf uw fietsen meebrengt kunt u die in onze fietsenstalling stallen. Deze is 's nachts afgesloten. 

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?