Wandelen
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Vanaf ons hotel in Bergen aan zee bent u binnen enkele minuten in het uitgestrekte "Noordhollands Duinreservaat" en de "Staatsbossen bij Schoorl". Hier zijn mooie wandelingen uitgezet, u kunt urenlang door de duinen wandelen, om vervolgens heerlijk over het strand terug naar het hotel te wandelen. Tussen Bergen aan zee en Schoorl, en tussen Bergen aan zee en Egmond ligt een beschermd natuurgebied van een ongekende schoonheid.

 

Wandelen richting Bergen

Een andere manier om van de natuur te genieten is door de duinen naar Bergen te wandelen. Deze 5 kilometer lange wandeling brengt u door duin en bos, vervolgens kunt u ontspannen op één van terrassen die het dorp rijk is. Hier kunt u ervoor kiezen terug te wandelen, of gebruik te maken van het openbare vervoer, welke direct naar Bergen aan zee gaat.

 

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?