Strand
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)

Vanaf ons hotel bereikt u in ongeveer twee minuten te voet het brede zandstrand van Bergen aan zee. Het strand van Bergen aan Zee krijgt elk jaar een goede beoordeling, ook voor dit jaar is de "Blauwe Vlag" weer toegekend aan het strand van Bergen aan Zee. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandpaviljoenhouders en de gemeente op het gebied van netheid en kwaliteit op het strand heeft geleverd. Voor de toerist is de Blauwe Vlag internationaal het herkenning- en kwaliteitssymbool voor goede stranden en jachthavens.

 

Genieten van het strand

Op het langgerekte strand van Bergen aan zee is het voor iedereen genieten. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand, terwijl de ouders ontspannen van een drankje genieten op één van de vele strandpaviljoens. De temperatuur van de Noordzee is heerlijk om in te zwemmen of te watersporten, ook 's ochtends kunt u een lekker frisse duik nemen om de dag goed te beginnen!

Maar ook buiten het zomerseizoen is er op het strand altijd wat te beleven, de zee verveelt nooit! Met wat meer wind is het heerlijk om dik aangekleed een strandwandeling te maken en de wind door je haren te laten gaan.

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?