Fietsen
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
4.8235294117647 1 1 1 1 1 Rating 4.82 (17 Votes)

Onze goed onderhouden Raleigh-fietsen met versnellingen staan kosteloos voor u klaar om de prachtige omgeving rondom Bergen aan Zee te ontdekken, zoals het "Noordhollands Duinreservaat" en de Staatsbossen bij Schoorl.

Fiets- en wandelroutes en een duinkaart hebben wij voor u beschikbaar. Ook als u even naar Bergen, Schoorl, of Egmond wilt gaan is de fiets ideaal, deze plaatsen zijn vanaf Bergen aan Zee allemaal in 20 tot 30 minuten op de fiets te bereiken. Als u zelf uw fietsen meebrengt kunt u die kosteloos in onze fietsenstalling stallen. Deze is 's nachts afgesloten. 

2 Gratis Fietsen

 

Fiets de 'Brede Duinenroute'

Al sinds jaar en dag is de "Brede Duinenroute", door het duin en weidegebied in de driehoek Bergen - Schoorl - Alkmaar, een prachtige fietsroute. Enkele jaren geleden is de "Brede Duinenroute" uitgeroepen tot de mooiste fietsroute van Nederland. Naast de Brede Duinenroute, zijn er ook ook de Pontjesroute (langs het Alkmaardermeer), de Bollen- & Duinenroute, de Rondom Alkmaar-route en de West Friese Dorpenroute bij de VVV verkrijgbaar. De routes lopen voor een groot deel langs het welbekende knooppuntennetwerk en zijn bij alle VVV winkels in de regio te koop. Alle routes zijn vanuit Bergen aan Zee eenvoudig te bereiken!

  

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?