Hotelkamers
images/hotel-bergen-aan-zee/hotel.jpg
 
 
5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (21 Votes)

Van onze comfortabel ingerichte hotelkamers zijn er 16 voorzien van een balkon, 7 standaard kamers hebben geen balkon en zijn ook wat kleiner dan de kamers met balkon. Alle kamers hebben wel een eigen douche en toilet. De hotelkamers aan voorzijde, alle met balkon, hebben uitzicht op het Vredeskerkje van Bergen aan Zee.

De kamers worden dagelijks schoongemaakt en hebben een Sony flatscreentelevisie met digitale ontvangst. In de kast in de hotelkamers hebben wij een kluis voor u ingebouwd.

In ons hele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van WIFI

De kamers zijn op de eerste en tweede verdieping, wij hebben geen kamers op de begane grond en helaas ook geen lift. In Hotel Prins Maurits in Bergen aan Zee kunt u kosteloos gebruik maken van de draadloze internet verbinding (Wi-fi). Een internet-computer staat ook bij de receptie gratis tot uw beschikking.

Gratis fietsen bij uw verblijf!

Bij uw verblijf zijn ook onze goed onderhouden Raleigh fietsen met versnellingen inbegrepen. In combinatie met een toegangskaart en plattegrond voor het "Noordhollands Duinreservaat" kunt u gebruik maken van de fietsen en de prachtige natuurlandschappen ontdekken die de omgeving van Bergen aan Zee te bieden heeft.

Contactgegevens

Hotel Prins Maurits v.o.f.
Familie J. Stroomer

Van Hasseltweg 7
1865AL Bergen aan zee

Telefoon: 072-5812364
Fax: 072-5818298
Kvk nummer: 3704632
E-mail: hotel(at)prins-maurits.nl

Hotel Prins Maurits maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?